Суспензија, и њено скидање?!

Дугујемо вам једно краће објашњење.

Ова локација је била блокирана у последње време, са образложењем да су прекорачена правила коришћења WORDPresa. Немушто образложење; није нам било јасно. Жалили смо се, уверени да нам неће одговорити; и да ће, у конфузији која је светом раширена, нестати многе добре ствари. Чекали смо, наравно, са извесном нестрпљивошћу јер „Сазвежђе З“ је публиковало, уз подршку WORDPressa преко четрдесетак дефинисаних и препознатљивих локација на Мрежи. Како то, да смо само на једној прекорачили постављена правила коришћења? Шта их је то изнервирало? …

У току данашњег дана стигло је ово образложење:

[-] 495@recnikneoguceg.wordpress.com

Automattic Trust & Safety (Automattic)

Jul 19, 2021, 0:54 UTC

Hello,

I don’t understand why my account was suspended? […]

Thank you for getting in touch. Your site was flagged by our automated anti-spam controls. We have reviewed your site and have removed the suspension notice.

Please be sure to clear your browser’s cache and, if necessary, restart the browser:

(……………..)

We apologize for this error and any inconvenience it may have caused.

Kindest regards,

Automattic Trust & Safety

Хајде, да прихватимо пристигло објашњење; скинута је суспензија, сат могу слободно да прегледају, пре свега, искрени пријатељи Заветина. Ето извинули су се! Надам се да сам добро разумео. И верујем да убудуће неће бити сличних грешака.

Било би добро, да се и ми, овде у Србији (али уопште, на Хелму илити Балкану) извинимо кад погрешимо и наставимо даље… Са еланом ових брђана, какви су ови жетеоци на обронцима, попут мога млађег брата и нашег комшије! Живот иде даље, и живот ће победити. Из наших мука и преображаја, нићи ће из доброг семена, као из чернозема, добра храна и за коње и за људе….

А ове воденице, у једној од варошица, североисточне Србије, сачуване и запуштене, треба обновити, да раде и да мељу, јечам и тритикалу, овас и црвенку и друга домаћа жита, осмак и кривак кукуруз… И друго. Јарма је добра за стоку!

Па нек буде воденица, усред те варошице и део музеја под ведрим небом, али нека се њено камење окреће, јер је Бог дао џаба енергију воде…

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s